avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce pot face impotriva popririi pe pensie
Discuție deschisă în Executare silită

Ce pot face impotriva popririi pe pensie

Mi sa intocmit executare silita. Am facut contestatie la executare,am achitat taxa de timbru apoi am primit de la executor judecatoresc poprire pe pensie la care zice ca in 15 zile pot face contestatie.
Nu sunt in tara si nu am posibilitatea sa achit alta taxa si nici sa deleg un avocat. Vrea semnatura mea pe delegatie
Cel mai recent răspuns: Cretums1960@yahoo.com , utilizator 10:44, 29 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua, puteti sa delegați ori ce avocat doriți, chiar dacă nu sunteți în țară..Vă trimite actele prin email/foto scoase la imprimantă le semnați si trimise inapoi prin ce doriți,email/foto .
Asa am procedat eu .
Dar contestatia la executare s-a solutionat? Este vb de acelasi credit? La prima contestatie aveti avocat delegat?
Buna ziua
Este vorba de acelasi dosar. Nu am avocat.. Am depus contestatie la executare silita cu 1 saptamana in urma la registratura.(in termen de 15 zile de cand mi s a comunicat. Am aflat de executare silita de la o banca, apoi pe email de la executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere apel ALBERTO58 ALBERTO58 Buna ziua! pentru a formula cererea de apel si suspendarea executarii pana la definitivarea solutionarii (in cazul unei pensii de intretinere),pot depune ... (vezi toată discuția)
Executare silita costynio costynio Am primit o somație de de executare silită din Partea Ionescu ,Șerbănescu si Peticaru fiindcă nu am m-ai plăti un cârd cumpărăturii raiffaisen ... (vezi toată discuția)
Contestatie cheltuieli executare ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua, La o executare prin poprire, debitorul a contestat procesul verbal de cheltuieli de executare al executorului, considerand cheltuielile prezentate ... (vezi toată discuția)