Buna ziua!!
Nu am stiut exact unde sa plasez intrebarea: sotul meu canta la nunti. A impacat o nunta pentru anul viitor, iar in baza unui angajament de mana facut intre ambele parti a primit un acont, din care jumatate a luat un singur baiat, iar cealalta jumatate s-a impartit la restul de 3. Intre timp mirii s-au razgandit si solicita acontul inapoi. Mentionez ca in acel angajament se mentioneaza ca "In cazul anularii petrecerii, acontul nu se restituie", dar sotul meu este amenintat. Ma intereseaza sa stiu ce valoare juridica are acest angajament si ce ar putea sa-i faca sotului meu in baza acestei hartii.
Multumesc!!!
N-aveti pentru ce sa va temeti de miri. Aceea hartie va protejeaza in fata legii. Normal mirii cred ca hartia scrisa de mana nu are valoare, dimpotriva.
sa inteleg ca oriunde ar merge cu aceea hartie sotul meu nu poate fi obligat sa dea banii inapoi? El este sunat si amenintat de mire si de unchiul miresei, iar baiatul care a luat cea mai mare parte din bani nu este de gasit. Noi ne-am gandit sa ii dea doar partea de bani care s-a impartit la 3 ca sa nu il mai ameninte.