avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare autoturism

Am cumparat o Dacia Logan sh pe 27 iulie a.c. de la firma Meridian Ocazie, care la randul ei a preluat autoturismul de la RCI Leasind (pe 01 iulie a.c.). In cate zile trebuie sa inscriu masina pe numele meu (este inscrisa in circulatie) si daca pana atunci pot sa circul cu ea pe drumurile publice? Sunt in posesia cartii de identitate, certificatului de inmatriculare, facturii de vanzare si am platit asigurarea pe 6 luni.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:22, 6 August 2013
Termenul de finalizare procedura de inmatriculare auto si inregistrare pe rol fiscal este de 30 de zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto ! heathcliff heathcliff Buna seara. In luna iulie a.c. am gasit un autoturism pe un site de vanzari auto din Ro. Vanzatorul a fost de acord cu schimbul propus, cu autoturismul meu, ... (vezi toată discuția)
Vanzare succesiva a unui autoturism TrancerDJ TrancerDJ Buna ziua, Am achizitionat acum cateva zile un autoturism de la o persoana juridica. Inca nu am facut radierea masinii/inmatriculare/luare in evidenta la ... (vezi toată discuția)
Transcriere auto pampi741 pampi741 In urma decesului tatalui meu, am mostenit un autoturism Dacia Logan. Luna viitoare expira ITP-ul. Pot sa reinnoiesc ITP-ul fara transcrierea autoturismului? ... (vezi toată discuția)