avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita prin trezorerie a unui spital
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita prin trezorerie a unui spital

Am introdus o executare silita la trezorerie impotriva unui spital impotriva caruia am o sentinta definitiva de recuperare a unor drepturi salariale neachitate.Trezoreria motiveaza ca nu poate executa contul deoarece conf. Ord 2336/2011 nu sunt sume disponibile, desi institutia plateste furnizori, salarii, presteaza servicii pentru care incaseaza sume de bani.
Ce pot face in continure ?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 10:51, 7 August 2013
validarea popririi. Luati legatura cu un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai poate fi obligata o institutie publica din romania sa puna in aplicare o hotarire judecatoreasca definitiva ? florin1960 florin1960 Ma lovesc de urmatoarea situatie : Conducatorul unei institutii publice refuza de peste doi ani sa puna in executare o hotarire judecatoreasca definitiva in ... (vezi toată discuția)
Validare poprire 1169 1169 M-AM ADRESAT UNUI BIROU EXECUTOR PENTRU RECUPERAREA UNOR DESPAGUBIRI SALARIALE. FARA SA STIU A INTRODUS O ACTIUNE IN INSTANTA PENTRU VALIDARE POPRIRE, NU S-A ... (vezi toată discuția)
Validare executare catalinoctavian catalinoctavian Buna ziua, Am obtinut in baza unei hotarari date de Inalta Curte de Casatie si Justitie , de la Tribunal, o investirea a acesteia cu formula executorie. ... (vezi toată discuția)