avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despre chitanta de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despre chitanta de mana

buna ziua.mama mea a locuit intr-un imobil la curte timp de 40de ani,insa nu are act de proprietate ci o chitanta de mina.exista o lege care sa-i puna in posesie pe cei care au locuit zeci de ani intr-un imobil?sau calea judecatoreasca este singura solutie?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 12:30, 6 August 2013
Buna ziua,

Mama dvs va trebui sa faca o actiune in uzucapiune, pentru a putea avea un act de prorpietate asupra terenului si a constructiei. Actiunea se introduce impotriva vanzatorului sau a mostenitorului acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactie teren agricol cu chitanta de mana topmasaj topmasaj Buna ziua! in 1991 mama a cumparat un teren agricol in baza unei chitante de mana cu 2 martori. in 2008 vanzatorul a dat o declaratie notariala prin care ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune, deși există moștenitori? În anul 2001 am cumpărat ... elia8 elia8 Uzucapiune, deși există moștenitori? În anul 2001 am cumpărat cu chitanță de mână, o casa cu teren la țară. Am locuit neîncetat aici, casa este ... (vezi toată discuția)
Partaj wolfmistery wolfmistery Buna ziua ...as dori sa aflu si eu numarul si numele legii care te pune in posesia unui imobil dupa 30 de ani de locuire in respectivul imobil.....v-as ruga ... (vezi toată discuția)