avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Spalatorie auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Spalatorie auto

Aveti idee ce autorizatii sunt necesare pentru a deschide o spalatorie auto?
Am intrebat pe majoritatea colegilor, nimeni nu s-a ocupat si as dori ceva informatii concrete.
Ma puteti, va rog, ajuta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Vilu23 , utilizator 11:00, 28 Iunie 2007
Buna ziua,

M-ar interesa si pe mine:
- daca este adevarat ca incepand din iunie 2006, in cadrul spalatoriilor auto, nu se mai pot folosi decat utilajele de spalat masini (acelea in care masinile sunt spalate automat pe un culoar)?ce vreau sa stiu este practic daca mai este permisa spalarea masinilor cu aparatele de spalare normala cu jet?
- este legal ca in cadrul unei spalatorii auto evacuarea apei sa se faca intr-o fosa septica?Exista niste conditii speciale in acest sens?

Deasemenea in cazul in care cineva stie raspunsul la intrebare pusa de userul anterior v-as ruga fie sa postati raspunsul pe forum fie sa mi-l trimiteti si mie la silviu_brat@yahoo.com

Multumesc.
Buna ziua.
M-ar interesa daca aveti informatii privind normele europene de mediu ce trebuie indeplinite in cazul infiintarii unei spalatorii auto.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii spalatorie auto livia.mazare livia.mazare buna ziua.imi poate spune si mie cineva ce autorizatii sunt necesare pentru o spalatorie auto?si cam cat costa toate?:D (vezi toată discuția)
Caen montaj hardtopuri pe autovehicule D-ANA D-ANA :)Ce cod credeti ca ar corespunde activitatii de montaj hardtopuri pe autovehicule ? Hardtopurile sunt niste structuri care inchid partea din spate a unei ... (vezi toată discuția)
Infintarea uni spalatorii auto cosmina22 cosmina22 Sunt o tanara de 18 si vreau sa imi deschid o spalatorie auto.Cu ce ma ajuta statul? A m inteles ca se dau fonduri la tineri care isi fac o afacere.Asa e? (vezi toată discuția)