avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Preturi contract
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Preturi contract

a fost incheiat un contract prin licitatie - cel mai scazut pret, preturile la materiale, manopera, utilaj si transport au fost ferme pe toata perioada derularii contractului,
in urma unui control efectuat de catre ispectorii fiscali au fost constatate diferente de pret in contabilitatea constructorului la materialele puse in manopera fata de pretul licitat, si autoritatea contractanta este obligata sa plateasca diferenta constatata, unde se specifica daca autoritatea contractanta este obligata sa verifice in contabilitatea constructorului preturile cu care sunt cumparate materialele
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 16:10, 8 August 2013
Inteleg ca ati primit un document oficial, din partea inspectorilor fiscali, in care vi se solicita sa platiti o diferenta de pret sise specifica clar baza legala din care rezulta obligatia dvs. de plata.
Daca lucrurile nu stau chiar asa, printr-o adresa, catre institutia care v-a trimis documentul, solicitati sa carifica cu baza legala solicitarile respective.
La drept vorbind nu vad cum inspectorii fiscali v-au pus in sarcina o obligatie doar in baza unui control la o alta societate, cel mult faceau un control incrucisat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foarte urgent - manopera in situatiile de lucrari in constructii mercur_ro mercur_ro Am intrebat trei persoane care lucreaza la firme de costructii diferite si toate mi-au spus acelasi lucru: cheltuielile directe cu materialele si manopera ... (vezi toată discuția)
Se poate percepe cas si somaj beneficiarului,de catre o societate comerciala pentru o lucrare de reparatie de 5 ore? ariss ariss In cadrul unui contract de executie cu o societate comerciala de construcii, privind o reparatie la hidroizolatia imobilului, in devizul de oferta apare la ... (vezi toată discuția)
Control declaratia 394 ! florin_again florin_again Am avut un control de fond la firma in urma caruia s-au constatat cateva diferente intre facturile inregistrate in contabilitatea firmei si cateva societati ... (vezi toată discuția)