avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bunica unei fete de 15 ani mã acuzã cã am avut ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bunica unei fete de 15 ani mã acuzã cã am avut relaþii sexuale cu nepoata ei

Am o intrebare io am fost cu o fata de 15 ani am incercat sa fac ceva cu ea dar nu am facut mam oprit ....si sa cuplat cu prietenul meu si facut sex ...la o luna afla bunicasa si unchisul ca nu mai e virgina... si ma chemat si pe mine si pe el ...io iam zis ca am vrut sa fac dar nu am facut si ea a zis la fel si am si registrato sa stiu sigur sa nu minta mai departe ....acuma bunicasa vrea sa se duca la politie ea este luat de bunicasa in grija de la plasament ca maicasa a plecat inafra si nu a mai avut grija de ea io am fost la iei leam explicat ca nu am fost io ...daca se duce ce se poate intampla daca io zic ca nu am facut nimik cu ea si asta sa intamplat in urma cu vreo o luna si 3 saptamani nu are vilolente nuami ca vrea bunicasa sa se duca ...io in continare ca nu ,nus probe ,nus martori ....ast un ras de la dv o zi placuta
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:46, 7 August 2013
Nu veţi păţi nimic dacă nu există dovezi că aţi făcut ceva. ªi chiar dacă aţi făcut ceva, fata ,având vârsta de 15 ani împliniţi şi dacă nu a fost constrânsă , nu se va reţine infracţiunea de viol sau de act sexual cu un minor.
doar o tentativa
Daca sunteti chemat la politie pentru declaratii, declarati exact cum s-au desfasurat evenimentele. Fata va fi si ea chemata pentru declaratii. Declarati ca aveti si o inregistrarea audio cu telefonul cu conditia sa nu o "alterati", adica sa nu o descarcati din telefon si/sau sa nu o "prelucrati".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus fara permis dox_aurelian dox_aurelian Am condus fara permis la tara si am fost oprit de politia rutiera mia cerut actele iam zis si leam zis ca nu am permis de conducerere....am fost luat si am ... (vezi toată discuția)
Prietena minora, legitimati in masina stationata ContSters383173 ContSters383173 Buna ziua, prietena mea e minora nu am intretinut relatii sexuale deci e virgina, am intrebat-o si pe ea si a zis ca e virgina si i-am spus ca pot avea ... (vezi toată discuția)
Inregistrari telefonice -probe in dosar? ANDREI ANCA ANDREI ANCA Inregistrarile audio ,facute cu telefonul mobil pot fi folosite in instanta,sunt admise? (vezi toată discuția)