avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie cresterea copilului

Buna ziua !!! am o prietena care este insarcinata in 38 saptamani si concubinul ei este la munca in italia cu contract.Intrebarea este daca poate beneficia de indemnizatie de cresterea copilului.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 14:02, 7 August 2013
Prietena va putea beneficia de indemnizatie daca ea, prietena, a realizat venituri profesionale supuse impozitarii, in ultimele 12 luni anterioare neasterii copilului, sau a fost in situatii asimilate realizarii acestor venituri (studii, somaj etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil florescuami florescuami Daca o persoana aflata in somaj ramane insarcinata, avand vechime in munca din 2001 (cu intrerupere 2 saptamani pe 2007) poate primi indemnizatia de crestere ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului  dana alex dana alex Buna,am si eu o intrebare ,ce pot sa fac sa beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului daca mai am 3 saptamani de somaj si sunt insarcinata in 5 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Luiza Martin Luiza Martin Buna ziua! V a rog sa imi spuneti daca beneficiez de indemnizatia de crestere copil in urmatoarea situatie: incepand cu luna ianuarie 2010 am intrat in somaj, ... (vezi toată discuția)