avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj, succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj, succesiune

buna ziua as vrea sa stiu si eu ca sotie supravietuitoare care vine la partaj cu fosti socri si frati celui decedat cat culeg fiecare din partaj multumesc
Cel mai recent răspuns: malina1 , utilizator 18:33, 12 August 2013
Asta ati mai scris o data.. cine a cerut partajul si ce a cerut exact ? Cine are dreptul ala de creanta, dvs sau ei ?
Mie oricum nu-mi da la socoteala nicicum as imparti.
Din cei 22320, s-au scazut cat ati cheltuit cu inmormantarea si alte cheltuieli ?
multumesc pentru raspunsuri nu va m-ai deranjez cu stima si respect am crezut ca gasesc o persoana care ma poate andruma ce sa fac ca eu nu anteleg nimic din acea sentinta am trecut prin multe an viata as vrea sa se termine odata sper din suflet ca nu v-am suparat cu antrebarile mele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mosenirea -problema saraciei ADRIANA STEFANIA ADRIANA STEFANIA O sa incep prin a spune ca in urma cu 6 saptamani fratele soacrei mele a murit din cauza unui infart la varsta de 55 de ani .Casatorit in urma cu 5 ani de zile ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor kerekesevi kerekesevi Bună ziua, aş dori nişte informaţii la următoarea problemă: Soţul a murit la data de 24 febr.2012.Am fost căsătoriţi din anul 2006. Nu am avut ... (vezi toată discuția)
Succesiune sebibutu sebibutu Bună seara. Cei doi soţi sunt recăsătoriţi. Soţul are un copil, soţia alţi doi copii. Între timp soţia moare. Cum se face actul de succesiune ? (vezi toată discuția)