buna ziua. am 21 de ani si sunt studenta la Academia de Politie. parintii mei sunt divortati si am beneficiat de pensie intretinere, fiind in continuarea studiilor. Am fost anuntata de la serviciul tatalui meu ca nu voi mai beneficia de aceasta pensie deoarece sunt studenta la Academia de Politie si nu mai am acest drept deoarece beneficiez de anumite gratuiatati de la stat. Este corect acest lucru atata timp cat am o hotarare judecatoreasca prin care tatal meu este obligat sa imi plateasca pensia de intretinere pana la implinirea varstei de 26 de ani daca ma aflu in continuarea studiilor?
Interesant....numai ca nu angajatorul hotaraste, ci o instanta. Angajatorul are de respectat hot asa cum e. Tatal e cel interesat sa ceara sistarea pensiei pt ca aveti venituri.
Va puteti adresa unui executor judecatoresc.
Va recomand sa le faceti o notificare ca veti cere validarea popririi impotriva lor. Tatal dvs va datoreaza pensie de intretinere si ei sunt obligati sa o retina din salariu. doar Instanta poate decide sa anuleze pensia de intretinere.