avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Preluare de credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Preluare de credit ipotecar

buna ziua ,as vrea sa stiu daca preiau un apartament de la cineva as putea face un act notarial fara sa mai implic banca unde are el creditul?
Cel mai recent răspuns: simona_27 , utilizator 18:44, 10 August 2013
In cazul in care apartamentul este ipotecat catre banca, nu puteti face acesta tranzactie, faca acordul bancii.
Preluarea creditului, inseamna de fapt un nou contract de credit sau eventual un act aditional la vechiul contract, in care dvoastra deveniti debitor.
dar nici macar un precontract in care eu ma oblig sa platesc ratele pana la finalizarea creditului iar actul de vanzare cumpare sa-l fac la sfarsit
multumesc mult,
Am o situatie asemenatoare: un credit pentru care am gasit pe cineva sa-l preia pentru plata ratelor in continuare.Banca spune ca nu poate sa faca cesionare de credit si sa ma adresez unui norat. Care este procedura?
Este vorba despre un credit ipotecar, pentru un apartament.
Ultima modificare: Duminică, 11 August 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament luat cu credit GabrielaMax GabrielaMax Buna ziua, Ma puteti informa, va rog, cu privire la procedura vanzarii unui apartament cumparat prin credit? Daca l-am achizitionat acum trei luni si ... (vezi toată discuția)
Preluare contract de credit ipotecar cristinna cristinna Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: in ce conditii se poate efectua preluarea unui contract de credit ipotecar de la o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Cesionare ipoteca !!! tootsy88 tootsy88 Buna ziua. Am un credit ipotecar pe un apartament in care nu locuiesc, cumparat in urma cu un an. In decursul urmatoarei saptamani este posibil sa cesionez ... (vezi toată discuția)