bunica fetei vrea sa se duca la politie sa spun ca io am dizvirginator ...si unchiul iei mia zis ca nu o sa scap ca are un avcat primar si o sa fac puscarie dar io am avut o relatie cu ea acuma vreo 2 luni in urma aproape nu a fost fortata si nu are urma de viol sau alte chesti are 15 ani ea ...as vrea sa stiu ce pot face ..va multumesc............. am fost la ei acasa am vb si unchiul iei zicea ca im iface rau si altele...
Dacă în momentul în care ati avut o relatie cu ea stiati ca fata are 15 an, veti fi condamnat penal.
Dacă nu se depune plangere, deci dacă puteti negocia cu unchiul si bunica fetei, astfel ca acestia să nu depună plângere, nu veti fi inchis.
Corect spus e: daca a stiut ca fata nu implinise inca 15 ani, atunci e caz de puscarie. Daca avea 15 ani sau mai mult putea consimti legal la a avea relatii sexuale cu persoane majore.
Sex cu o minora
Mari20
am avut o prietena minora si am facut sex cu ea... dar nu am obligato.. a fost d buna voie..si pe urma d fiecare data s-a intamplat cu acordula ei.. nu am ... (vezi toată discuția)