avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distrugere imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distrugere imobil

Buna ziua.

In urma unor lucrari edilitare a fost afectata structura de rezistenta a imobilului. In ce situatie executantul lucrarii poate fi tras la raspundere:
1. doar daca nu a respectat proiectul tehnic / normativele in vigoare;
2. chiar daca a respectat proiectul tehnic / normativele in vigoare, daca se dovedeste ca distrugerea a rezultat in urma lucrarii?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Claudiu_R , utilizator 12:10, 8 August 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Lucrarile au constat in pozarea unei tevi de apa paralel cu zidul casei, la aproximativ 50-60cm, prin spargerea trotuarului cu un picon, apoi sapatura executata mecanizat, fara compactare ulterioara. Am sesizat ISC, fara raspuns deocamdata ( de aproape 30 de zile).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am avut o lucrare in baie pentru care am cazut deacord ... Melania_bc Melania_bc Bună ziua! Am avut o lucrare in baie pentru care am cazut deacord cu mesterul la o anumită sumă de plată verbal, fără factură sau contract de prestări ... (vezi toată discuția)
Aviz isc pentru autorizatia de constructii (modificari interioare) alexnbv alexnbv Buna ziua, Asa cum probabil multa lume stie, pentru orice modificare adusa in interiorul unui apartament, proprietarii au nevoie de autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Am fost reclamați la isc și la poliție în timpul renovării apartamentului și, în plus, țeava veche de încălzire a blocului a căzut la vecina. la ce ne putem aștepta? ioanaboboc ioanaboboc Buna ziua, se da urmatoarea problema, am cumparat un apartament in care a trebuit sa renova. Ne-am documentat, am intrebat in stanga si in dreapta(am facut ... (vezi toată discuția)