am impreuna cu fosta sotia un credit ipotecar, iar dupa divort eu platesc in continuare jumatate din credit dar aceasta a renuntat sa mai plateasca. banca dupa 60 zile mi-a comunicat ca daca nu achit sumele restanta va trece la executare. Eu nu pot comunica cu fosta sotie, gaj este un apartament proprietate care a fost evaluat la 125% din valoarea creditului la momentul semnarii contractului. In afara de acest imobil mai detinem o lucuinta cu autorizatie de construire dar care in realitate nu a fost ridicata pe terenul proprietate a noastra ci pe terenul proprietate a parintilor. Doresc sa stiu daca nu se acopera valoarea creditului din apartamentul gajat, banca poate sa scoata la vanzare si locuinta proprietate a noatra care nu este ridicata pe terenul proprietate a noastra, sau va trece la poprirea salariilor noastre.
Executarea silita inceputa la cererea unui creditor se poate face prin toate mijloacele posibile, asta insemnand - POPRIRE, SECHESTRU, VANZARE DE BUNURI MOBILE SAU IMOBILE, deci creditorul nu poate fi conditionat sa aleaga doar o singura cale, cat nu ii este interzis sa le aleaga pe toate, ceea ce inseamna ca odata inceputa executarea silita, aceasta se poate realiza prin orice mijloc pana la acoperirea sumelor pretins datorate.
Poprire salariu
nina1974
Buna ziua
Am o poprire pe salariu si as vrea sa vand apartamentul, care este proprietatea mea, dobandit prin donatie. Cumparatorul imi vireaza banii prin ... (vezi toată discuția)