avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa deschid o afacere de tip videochat sau de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa deschid o afacere de tip videochat sau de furnizare filme pt adulti online

Doresc sa deschis o firma in RO care sa furnizeze pe un site servicii de videochat si/sau filme pt adulti si nu gasesc conditiile legale pentru acesta. Am gasit doar L nr 196/13 mai 2003 in care la art.7 se face precizarea ca trebuie sa inreg. numarul accesarilor si sa le taxez pe min. ca apoi sa declar organelor fiscale. Alte reglementari nu am gasit.

Dacă ma puteti ajuta cu completarea conditiilor legale, sau daca aveti vreo propunere in acest sens, va multumesc pt aj.
Cel mai recent răspuns: ContSters82289 , utilizator 16:19, 8 August 2013
Nu e atat de complicat daca iti deschizi un SRL sau pfa. Activitatea o poti inregistra pe firma si iti alegi modalitatea de plata a obligatiilor fiscale in functie de cifra de afaceri.

Legea specifica ptr societati comerciale,
Legea privind prevenirea si combaterea pornografiei - 196/2003 cu modificarile si completarile ulterioare
Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe cu modificarile ulterioare
este utilizata in speta intrucat daca ai un studio dotat cu calculatoare trebuie ca softurile sa fie originale.
Ordin nr. 218/2004 privind procedura de avizare a instrumentelor de plata cu acces la distanta, de tipul aplicatiilor Internet-banking, home-banking sau mobile-banking in cazul in care iti faci si un site propriu de acces la hostess sau la studio
Codul fiscal - privind Taxele si impozitele ce trebuie sa le platesti ptr activitatea desfasurata
Pentru consultanta sau detalii ce tin de tehnica juridica de intocmire ma poti contacta in pvt pe telefon sau daca nu sunt disponibil pe e-mail.
Ultima modificare: Joi, 8 August 2013
ContSters82289, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce procedura trebuie sa urmeaz pentru a-mi deschide o afacere de videochat in parametri normali ? Alexmvc Alexmvc Buna ziua, vreau sa imi deschid o afacere de videochat, pentru moment fara studio fizic cei care doresc sa lucreze o vor putea face de la domiciliu. Ma ... (vezi toată discuția)
Societate alec_sec alec_sec As vrea niste informatii despre ce acte si aprobari ar trebui ptr infiintarea unei firme perfect legale care are ca avtivitate VIDEO-CHAT. Daca se poate cat ... (vezi toată discuția)
Videochat in cuplu Keyboard Keyboard Buna seara. In ultima perioada eu si prietena mea am avut multe dificultati financiare si fiind stresati de situatia in cauza, ne-am gandit sa facem ... (vezi toată discuția)