avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedarea terenurilor confiscate de regimul comunist
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedarea terenurilor confiscate de regimul comunist

care este termenul de depunere a cererii pentru recuperarea terenurilor confiscate de regimul comunist ?
Cel mai recent răspuns: scrichy , utilizator 13:22, 11 August 2013
@polloctav
Dosarul este depus,dar mi-au mai cerut acte,am depus certificate de mostenire,dar acestea au disparut din dosar,am adus altele,ultima data mi-au cerut sa demonstrez ca bunica mea este bunica mea.Mama mea a mostenit de la parintii ei,exista certificate de mostenitor,acum ea fiind decedata,trebuie sa ma ocup eu de dosar.Imobilul este demolat din 1988,iar pe teren atunci nu se dadeau despagubiri.Demolarea a fost abuziva ,fara decret in anul respectiv,in an 1989,in luna iulie s-a dat decretul pentru demolarile din an 1988.
Ultima modificare: Duminică, 11 August 2013
scrichy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedare teren confiscat abuziv in comunism. din 1997 avem depus la primaria s4 un dosar de retrocedare a ... Mmiihh Mmiihh Din 1997 avem depus la Primaria s4 un dosar de retrocedare a unui teren de 0,4 ha confiscat abuziv de regimul comunist. Bunicii mei au detinut 1,4 ha teren. ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea si obtinerea titlului de mostenitor Mihai_Popescu Mihai_Popescu Tatal meu a decedat in anul 1975 , iar mama lui a decedat in 1979 . Anul acesta am aflat ca bunica noastra detinea 1,19 ha teren arabil , mai pot obtine ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren bucuresti Marcos88 Marcos88 Buna ziua, Strabunica a avut un teren in Bucuresti care i-a fost confiscat de catre guvernul comunist. Dupa revolutie bunicul nu a intreprins nici un fel de ... (vezi toată discuția)