avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Achitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Achitare

imi poate spune cineva daca este posibila sa se faca cerere de achitare la recurs?mentionez ca la proces a primt 3 ani plus confiscarea masinii si 12000 euro.deja executand 5 luni.ce trebuie facut se poate,de ce are nevoie?
Cel mai recent răspuns: cristina04 , utilizator 14:35, 9 August 2013
Are nevoie sa-i angajati un avocat care sa se ocupe de dosar si acesta dupa ce va studia dosarul o sa fie in masura sa va raspunda.
din pacate a avut doi care nu au facut nimic sunt satula sa dau bani aiurea d asta am scris aici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confiscare bunuri excelenta71 excelenta71 buna ziua. am o brutărie şi în una din zile când nu eram în localitate au descins cei de la garda financiară şi mi-au confiscat o maşină pe motiv că ... (vezi toată discuția)
Evaziune? ce cheltuieli voi primi dacã voi câºtiga? ContSters280210 ContSters280210 Buna seara! Am avut un proces anul trecut si avocata mi-a cerut 1000 RON. Eu i-am trimis prin banca 250 EURO ( 1150 ron) . Acum la recurs am un avocat si m-am ... (vezi toată discuția)
Victimele strazii Mihai16 Mihai16 Buna ziua. Am avut un accident auto in 2013 , cineva a intrat in mine cu masina ,eu fiind tot cu masina. Politia m-a scos pe mine vinovat...dosarul s-a trecut ... (vezi toată discuția)