avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incalcare proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incalcare proprietate

As vrea sa va supun atentiei urmatorul fapt : in urma cu 2 sapt. am constatat ca pe terenul meu care se afla la o distanta apreciabila de domiciliu,cineva a semanat grau, am mers prin sondaj la cei care puteau face asta si unul din ei a recunoscut doar ca nu-i pasa de de ce vreau eu si nici nu vrea sa-mi dea parte din productie.Mentionez ca graul a fost recoltat dar se poate dovedi usor cu martori cine e autorul. Acu` eu vreau sa-l reclam pt. incalcarea proprietatii si furt as vrea sa-mi spuneti la ce articole si legi ma pot raporta sau mai bine care sunt caile de urmat ?Va multumesc.
Desi pare simpla la prima vedere problema dvs. totusi din punct de vedere juridic este destul de complexa!

Va sfatuiesc sa contactati direct un avocat; sunt foarte multe cursuri scrise pe aceasta tema!

Astfel, la dvs. se poate pune problema daca cel ce a semanat grau pe terenul ce va apartinea a facut aceasta cu buna credinta sau nu.

Problema de furt nu se pune.

Este o problema de drept civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu terenul marincas2003 marincas2003 Detin 6 hectare de teren, pe care de trei ani, il lucreaza o societate comerciala, fara acte. Anul acesta, a fost semanat cu grau, iar eu l-am recoltat fara ca ... (vezi toată discuția)
Drumuri de acces intre terenurile agricole karrmen772004 karrmen772004 Buna ziua! As dori daca se poate sa primesc o lamurire sau o trimitere la cadrul legislativ pentru urmatoarea problema: la ce distanta fata de drumul de acces ... (vezi toată discuția)
Furt. recoltarea de pe un teren propriu, dar semãnat de altã persoanã . mosmartin mosmartin In data de 08.11.2011 reclamantul TN a sesizat Parchetul de pe langa jud. Baia Mare cu privire la faptul ca in ziua de 10.09.2011 SC. A*** SRL i-a recoltat ... (vezi toată discuția)