avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reangajarea aceleiasi persoane la 2 luni dupa incetare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reangajarea aceleiasi persoane la 2 luni dupa incetare CIM conf art. 31 alin 3 CM

Buna ziua!
V-as ruga sa ma ajutati in urmatoarea problema:

Am avut o salariata careia, acum aprox. 2 luni, i-a incetat cim in perioada de proba (cf. art 31 alin 3) , la cererea verbala a acesteia la acea vreme.
As dori sa stiu daca o pot reangaja pe aceeasi functie si in ce conditii.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Loredana_84 , utilizator 14:03, 26 August 2013
Este vorba despre o nou anagjare, astfel incat va trebui intocmit un nou dosar medical de angajare.
La noi in Timisoara, se procedeaza in felul urmator: in baza vechii fise de aptitudini, medicul de medicina muncii ii elibereaza o alta fisa de aptitudini cu o data anterioara angajarii, la un pret mai mic decat i s-ar face din nou fisa de aptitudini (daca e ca in cazul dvs si se incadreaza in anul de valabilitate)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de aptitudini valabila la incetarea cim irinel dumitrescu irinel dumitrescu O fisa de aptitudini valabila la incetarea CIM mai poate fi folosita in cazul reangajarii in perioada de valabilitate a fisei, la aceeasi societate? Diferenta ... (vezi toată discuția)
Acte reangajare padicam padicam Buna ziua! Pentru o persoana ce se va intoarce din concediu crestere copil mai este necesara repartitie de la fortele de munca? Cred ca doar o fisa de ... (vezi toată discuția)
Fisa de aptitudine OliviaG OliviaG Buna ziua, Rog frumos daca imi puteti spune daca exista o lege care obliga angajatorul sa aiba propria fisa de aptitudine(de la medicina muncii cu care ... (vezi toată discuția)