avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj autoturism
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj autoturism

Prin participarea la un concurs desfășurat de o editură în urmă cu câțiva ani,soțul meu a câștigat un autoturism. Acum ne aflăm în divorț. Vă rog să-mi spuneți dacă la partaj intră și mașina.
Cel mai recent răspuns: irina2serini , utilizator 00:10, 10 August 2013
Conform art 340 lit e) din Codul Civil, bunurile dobandite ca premiu sunt bunuri proprii.
Acest autoturiMs este doar bunul sotului si nu poate fi inclus in masa partajabila.
Mulțumesc pentru raspunsul prompt!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj divort Cipone Cipone Sunt casatorit de 25 de ani dar vreau sa divortez. Sotia a dobandit mostenire un apartament acum 3 luni dupa decesul tatalui ei. Intrebare: in cazul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in cazul unui divort, contul de economii personal ... tgf tgf Buna ziua. In cazul unui divort, contul de economii personal (titluri de stat pe numele personal) se supun partajului, se impart intre cei doi soti? (vezi toată discuția)
Bunuri comune sca baloisibaloi sca baloisibaloi Revin asupra unui subiect pe care l-am mai postat pe acest forum dar cu mai multe elemente. Rog colegii specialişti să-şi spună părerea şi dacă este ... (vezi toată discuția)