avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dosar fiscal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dosar fiscal

Buna ziua. O societate cu datorii (nu foarte mari - 2.000 lei) poate sa-si schimbe sediul intr-un alt judet, sau voi intampina probleme la mutarea dosarului fiscal? Va multumesc pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: TUDORCRISTIAN , utilizator 11:01, 11 August 2013
Mutand sediul firmei in alt judet il veti muta cu datorii cu tot.
Daca cesionez in totalitate partile sociale (prin publicare la Monitorul Oficial), Registrul Comertului solicita si certificat fiscal?
De exemplu, la o alta societate, am cooptat actionari, in prima etapa si ulterior am cedat partile mele sociale, ramanand noii actionari - in aceasta situatie nu s-a solicitat certificate fiscal, dar in cazul de mai sus nu stiu cu se procedeaza si va rog sa ma ajutati. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluari firme Cristina Vasile Cristina Vasile Stimabililor, tot primesc emailuri cu urmatoarele, drept pentru care va rog sa-mi spuneti ce parere aveti, daca s-a ,,inhamat\" cineva la o astfel de ... (vezi toată discuția)
Acte cesiune ContSters207609 ContSters207609 cum si ce pasi trebuie sa faci pentru a cesiona o firma?(srl,asociat unic) (vezi toată discuția)
Cum pot iesi dintr-o societate care are datorii la stat elena badea elena badea Buna ziua, va rog sa-mi spuna cineva cum pot iesi dintr-o societate,fiind asociat cu 50%, care sunt pasii de urmat.Societatea are datorii la stat,care sunt ... (vezi toată discuția)