avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vatamare corporala grava
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vatamare corporala grava

Buna,
Ma constitui parte civila intr un proces penal de vatamare corporala grava .Accidetul a avut loc in 14 feb 2011 .As vrea sa stiu daca este normal ca nici acum dupa app trei ani sa nu ajunga dosarul pe rol ? mentionez k s a facut expertiza tehnica ,zile de ingrijiri medicale am 90 si doi martori ,deci lucrurile sunt destul de clare .
Cel mai recent răspuns: Sorin Valeriu Dobrovici , Avocat 01:47, 21 August 2013
buna ziua,
Nu este cazul sa va nelinistiti, este ceva obisnuit sa se intample astfel de lucruri.
Va ajunge.
Puteti sa solicitati la prim procurorul parchetului unde este cercetat dosarul sa va transmita actuala situatie, asta ar putea sa-i impulsioneze.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Nu este normal dar se intampla des astfel de lucruri.
Trebuie sa va informati personal sau prin avocatul dvs. despre stadiul in care se afla dosarul si in functie de problema concreta gasita rezolvarea.
Avocatul dvs trebuie sa-si dea mai mult interesul, nu este normal asa ceva, este o perioada mare de timp, dosarul trebuia sa ajunga in instanta pana acum.
Buna ziua !
Efectuati o adresa catre Parchet si catre IPJ in care solicitati sa vi se comunice stadiul dosarului penal si cereti ca urmarirea sa se efectueze cu celeritate.
Problema dumneavoastra nu este singulara.Cu aceeasi situatie ma confrunt intr-un dosar de la Ploiesti.Problema este urmatoarea ca dupa ce va o sa va constituiti parte civila o sa mai treaca cel putin 1 an sau 2 pana cand se va termina dosarul din instanta. Oricum cei de la sigurari nu sunt prea cooperanti. Ideal pt dvs era sa le faceti o adresa si poate reuseati sa obtineti despagubirile de la ei si daca doriti puteti sa incheiati toata povestea asta si sa nu mai aveti vreo pretentie fata de inculpat si dosarul nu mai ajunge in instanta, adica va impacati cu el. Daca soferul era baut atunci se schimba datele problemei in legatura cu dosarul penal, care isi va urma cursul. Apelati la un avocat si explicatii detaliat toata speta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala fara raspuns dupa mai mult de un an de la depunere Ednis Ednis Ce pot face in cazul in care de mai bine de un an nu am primit un raspuns din partea Inspectoratului de Politie la o sesizare(plangere penala)???Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Combatere marturie mincinoasa nucusor nucusor buna dimineata,am si eu o problema daca poate cineva sa ma ajute cu o ideie.am depus o plingere la politie ptr abuz de incredere,dupa cercetarea penala politia ... (vezi toată discuția)
3 dosare penale - consecinte, plangere retrasa la un dosar razvan94 razvan94 Buna ziua ce se intampla daca am 3 dosare penale si cu un dosar si-a retras plangerea de furt ??????? (vezi toată discuția)