avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adaugare nume minor dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adaugare nume minor dupa divort

Buna ziua!
Intrebarea mea este daca, dupa divort, as putea sa adaug si numele meu copilului, care poarta doar numele tatalui, si care ar fi procedurile?
Cel mai recent răspuns: Mariana_Cora , utilizator 15:01, 12 August 2013
Pe cale administrativa cu acordul tatalui. Daca nu e de acord, e bine sa aveti o dovada ca nu e de acord.
Procedura si acte necesare, gasiti in link.
[ link extern ]
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia exclusiva Adelinamary Adelinamary buna ziua , mentionez ca am fost casatorita am un copil iar acum am divortat si in urma procesului am obtinut custodia exclusiva a copilului,deoarece tatal are ... (vezi toată discuția)
Minor aflat in intretinere prin hotarare de divort alinaluca alinaluca Buna ziua,am o intrebare va rog...am un minor de 16 ani aflat spre crestere si educare prin hotarare definitiva si irevocabila.Eu sunt casatorita cu cetatean ... (vezi toată discuția)
Schimbarea de nume cristina1112 cristina1112 Buna ziua, am o fetita de 7 ani care poarta numele primului sot, eu m-am recasatorit si port numele actualului sot.As dori sa aiba si fetita acelasi nume de ... (vezi toată discuția)