avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dosare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Dosare executare silita

Buna ziua. In perioada 2009-2011 am depus in numele unui CAR cateva dosare de executare silita simple la un Executor Judecatoresc. Spre sfarsitul anului 2011 Executorul si-a inchis pravalia si mi-a pasat toate dosarele unui alt Executor. Acesta din urma nu a facut absolut nimic cu aceste dosare si sunt aproximativ 2 ani, cred ca praful are deja cativa milimetri pe dosarele mele. Am insistat telefonic de nenumarate ori sa "stearga praful" de pe ele insa totul a ramas doar la nivelul unor convorbiri in eter. De aproximativ un an lucrez cu un alt Executor foarte bun, sunt foarte multumit de el insa nu doreste sa lucreze pe acele dosare deoarece spune ca nu lucreaza peste dosare care au fost lucrate deja de colegi de ai lui si personal ii dau dreptate. Ce pot face in situatia asta? M-am saturat de insistat la Executorul nr. 2 si doresc sa fac o sesizare sau poate imi sugerati sa procedez altfel? multumesc
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 09:59, 12 August 2013
se poate face inclusiv contestatie la executare daca executorul nu face ceva ce ar trebui sa faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune si naivitate pavio pavio Buna ziua, In decembrie 2009 o colega de servici de-a sotului, i-a propus acestuia sa faca un imprumut de 5000 lei la CAR pe numele lui, sub motivul ca ea ... (vezi toată discuția)
Dosar inchis de executor si redeschis de firma de recuperari GyTibor GyTibor Buna ziua, In 2009 din unei situatii financiare foarte proaste nu am reusit sa platesc o factura de aproximativ 200 lei la o companie de telefonie. Dupa o ... (vezi toată discuția)
Salariata salariatul contestatar si unitatea tert poprit se alfa ... VivieneV VivieneV Salariata salariatul contestatar si unitatea tert poprit se alfa in proces iar salariatul cere copii ale documentelor, i se pot da sa le poate consulta la ... (vezi toată discuția)