avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie concediu crestere copil

Buna ziua, sunt angajata cu carte de munca din luna Aprilie 2013 si doresc sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia de crestere copil, mentionez ca la sfarsitul lunii Noiembrie inceputul luni Decembrie urmeaza sa aduc pe lume un copil si nu stiu daca ma incadrez sau nu. Va multumesc! :)
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:07, 12 August 2013
1. Presupunand ca veti naste in noiembrie 2013, pentru a beneficia de indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC) trebuie ca in perioada decembrie 2012 - noiembrie 2013 sa aveti venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate (eleva sau studenta la zi, somaj indemnizat, concedii medicale, concediu de maternitate etc.).

2. Spuneti ce statut aveati in perioada decembrie 2012 - martie 2013 ca sa vedem daca indepliniti conditiile legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama studenta - indemnizatie pentru cresterea copilului mihaelahansen mihaelahansen Buna ziua! Numele meu este Mihaela si sunt insarcinata in 12 saptamani (3 luni). Momentan nu lucrez, insa sunt studenta la zi, forma de invatamant cu taxa , ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil lauraleu lauraleu Buna ziua, in legislatia actuala (OUG 111/2010) se prevede ca \\"beneficiaza de indemnizatia pentru cresterea copilului in 2011 persoanele care, in ultimul ... (vezi toată discuția)
Acordare idemnizatie de crestere copil Alexandra1910 Alexandra1910 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Pe data de 22 august 2012 m-am angajat, iar in luna septembrie am ramas insarcinata. Pot beneficia de indemnizatia de crestere ... (vezi toată discuția)