avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cerere eliberare dovada cu drept de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cerere eliberare dovada cu drept de circulatie

Buna ziua! Din luna aprilie astept solutionarea dosarului si as avea o intrebare: daca initial la retinerea permisului de conducere m-i s-a eliberat dovada fara drept de circulatie pot face o cerere la procurorul care administreaza cazul ca sa m-i se elibereze o dovada cu drept de circulatie?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Georgeplss , utilizator 22:50, 15 Martie 2023
Procurorul nu elibereaza dovezi de circulatie, dvs puteti face o cerere in care sa solicitati prelungirea dreptului de circulatie, dar atata timp cat dovada este fara drept de circulatie nici procurorul nu o sa va prelungeasca acest drept, cel putin eu personal nu am intalnit asemenea situatie, posibil in tara sa existe.
dovada cu drept de circulatie se elibereaza de catre seful politiei in baza unei rezolutii sau ordonante eliberate de catre procurorul care administreaza cazul. Intrebarea mea era daca pot face o cerere prin care procurorul sa fie de acord cu eliberarea unei dovezi cu drept de circulatie, in cazul in care, initial, am primit dovada fara drept de circulatie.

Multumesc!
Dvs puteti face cererea, nimeni nu va opreste sa incercati, personal nu cunosc situatii in care la o dovada fara drept de circulatie sa se mai prelungeasca dreptul de circulatie.

vilceanu_mihai a scris:

dovada cu drept de circulatie se elibereaza de catre seful politiei in baza unei rezolutii sau ordonante eliberate de catre procurorul care administreaza cazul. Intrebarea mea era daca pot face o cerere prin care procurorul sa fie de acord cu eliberarea unei dovezi cu drept de circulatie, in cazul in care, initial, am primit dovada fara drept de circulatie.

Multumesc!

Buna seara! Ai reusit sa primesti dovada cu drept de cirxulatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere dovada de circulatie la procuror robert1107 robert1107 Buna ziua. Am o problema, de 5 luni stau si astept dupa rezultatele recalcularii si inca nu au venit, am fost astazi la udristei si am cerut sa mi se dea ... (vezi toată discuția)
Prelungirea dovezii de circulatie la constituirea dosarului penal 195/2002 janos_robert janos_robert Pentru conducerea cu dreptul de conducere suspendat ,procurorul poate sa prelungeasca dreptul de circulatie...chiar daca dovada eliberata este fara drept de ... (vezi toată discuția)
Rezolutie procuror maria162 maria162 Mi-a fost suspendat permisul de conducere fara drept de circulatie pentru fapta prevazuta si sanctionata de art.85 alin.2 din OUG nr.195/2002. Am facut cerere ... (vezi toată discuția)