avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Declaratie taxa publicitate
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Declaratie taxa publicitate

La inceputul anului nu stiu daca am facut declaratia pentru taxa de publicitate,dar in luna martie am luat un extras ca sa vad ce am de platit pana la 31.03.2013. Nu mi s-a atras atentia ca nu am depus declaratia,dar suma era aceeasi ca si in anul 2011.
Am platit la 31.03.2013 suma respectiva,iar acum sunt pasibil de amenda pt. ca nu am declarat. Cum sa procedez legal ?
Cu multumiri !
Watt
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 19:18, 12 August 2013
Depuneti declaratia. Faceti si o cerere prin care solictati un avertisment pentru ca sunteti la prima abatere si nici nu ati prejudiciat bugetul local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda finante nedepunere declaratii cristian_saulea cristian_saulea Am deschis o firma noua de tip srl-d pentru a accesa un grant prin programul \"tineri intreprinzatori\" in februarie 2011. Conform statutului de ... (vezi toată discuția)
Nedepunere declaratie 394 mariana calin mariana calin Sunt pfa si nu am stiut ca trebuie sa depun declaratia 394. Sunt inregistrata in scopuri de tva din feb. 2008. Ce amenda risc daca depun acum toate ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA Pot scapa fara amenda avocatii care nu au depus inca declaratia 392 B la administratia financiara ? si cum ? (vezi toată discuția)