Buna seara. Sunt o femeie in varsta de 44 de ani si as dorii sa va cer ajutorul. Sunt bolnava si nu am servici si nu imi permit un avocat pentru divort. As dorii sa depun o cerere de divort la judecatorie, cu ordonanta presedentiala de interdictie pentru sotul meu. Am fost maltratata verbal, fizic si psihic de catre sotul meu si am ajuns in pragul disperarii. Din casatoria mea cu paratul a rezultat o fata, dar este majora. Ma puteti ajuta cu o cerere cat mai la obiect si cu cateva sfaturi pentru un divort fara avocat? Stima si Respect!
Pe site, la rubrica Documente utile - Actiuni in instanta, gasiti un model de actiune pe care puteti sa-l adaptati situatiei dvoastra.
Pentru a beneficia de asistenta gratuita din partea unui avocat, inaintati o cerere catre barou in care faceti dovada ca nu aveti nici un venit. Aceasta cerere puteti sa o faceti si in instanta la primul termen.
Divort
gigigeta
buna ziua,ma numesc Constantin georgeta,si as dori sa stiu in ce conditii pot divorta de sotul meu prin tribunal deoarece el nu este de acord sa mergem la ... (vezi toată discuția)