avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasirea domiciliului de frica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasirea domiciliului de frica

buna ziua daca ma puteti ajuta.
am parasit domiciliul conjugal din cauza ca nu mai suportam bataile pe care mi le administra sotul. am plecat din romania si acum am revenit in tara si nu pot sa imi vad copii ca mie frica de el. ma ameninta ca nu ma lasa sa imi vad copii si ca ma denunta la politie deoarece am parasit domiciliul conjugal. va rog sa ma ajutati. Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:43, 19 August 2013
Aparent nu sunt motive de decadere din drepturile parintesti. Introdueti actiunea.
Sanse sa aveti copiii la dv. insa s-au pierdut in momentul in care ati plecat fara ei.
De[inde de fiecare caz in parte, insa daca pana acum ati lasat copiii unb an in grija tatalui, sansele sunt ca domiciliul lor tot acolo sa fie stabilit.
Depinde dv. unde sunteti acum, ce domiciliu aveti, ce varste au copiii, daca sotul a fost violent cu ei sau nu... cine i-a ingrijit efectiv, daca v-ati asigurat pentru perioada cat ati fost plecata de faptul ca au fost ingrijiti etc.
Cel mai probabil (vorbind generic, fara date concrete despre situatia dv.) o sa aveti un program de vizitare pe care va va fi greu de pus in practica. Depinde si cum il solicitati, domiciliile unde veti sta fiecare dintre parinti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de sot violent Cristina ioana lacan Cristina ioana lacan Buna intentionez sa divortez de sotul meu pentru ca ma batut de 4 ori din care de 2 ori in fata copiilor!am depus 2 plangeri la politie dar el a spus ca poate ... (vezi toată discuția)
Acordul tatalui pentru parasirea tarii cu copii minori ingerasu_nimanui ingerasu_nimanui Buna ziua.as avea si eu o intrebare la dumneavoastra.sunt divortata din mai 2012.avem impreuna doua fetite una de 6 ani si jumatate respectiv 3 ani si ... (vezi toată discuția)
Decadere din drepturi Mada3108 Mada3108 Bună ziua. In aprilie 2021 am lăsat copiii la tatal lor pt ca am plecat la munca in străinătate, cu contract. Avem custodie comuna iar copiii au domiciliul ... (vezi toată discuția)