avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Incidenta de plata BO
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Incidenta de plata BO

buna seara, doresc sa stiu ce se intampla daca, fiindu-mi contul bancar blocat ca urmare a pierderii unui proces civil si instituirii popririi pe cont, o firma a introdus un BO in banca, acesta neputandu-se deconta, nefiind bani si contul fiind blocat ? este o situatie foarte grava ? am inteles ca intru la incidenta de plata, dar nu prea stiu ce inseamna. Multumesc
Cel mai recent răspuns: leona777 , utilizator 22:58, 12 August 2013
Intrati in Centrala Incidentelor Bancare. Situatia nu este asa grava ca la un incident cu fila CEC. Inainte (de criza) nu mai puteai obtine credit de la banci, acum nu mai este o problema. Oricum plati datoria cu numerar si asa nu o sa aveti probleme. Era bine daca prevedeati acest incident si rugati furnizorul sa nu introduca BO la plata.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un raspuns va rog Canon01 Canon01 am o socitate si am achiyitionat marfuri de la alto sc pentru garantarea platii am lasat garantie o fila cec ulterior am platit marfa cu bo intre mime si ... (vezi toată discuția)
Incident de plata-inregistrat corect in cip? MARIANAV MARIANAV Va rog pe cei care ati trecut prin asta sau cunosteti legislatia sa ma indrumati daca am dreptate acuzand banca ca a publicat eronat pe CIP firma la care este ... (vezi toată discuția)
Restituire file cec robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Un partener de afaceri ne-a solicitat sa ii returnam toate filele cec pe care ni le-a inmanat, pentru plata la termen a produselor livrate, intrucat ... (vezi toată discuția)