avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plati suplimentare la intretinere pentru SRL in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plati suplimentare la intretinere pentru SRL in apartament

Buna seara,
A dori sa stiu daca proprietarul unui apartament ce vrea sa infiinteze o SRL in apartament de bloc are obligatia sa achite niste costuri suplimentare la intretinere (pe cota parte indiviza: lumina pe scara, administrare imobil, curatenie, ...), sau sa i se puna mai multe persoane la intretinere.
Multumesc
In cazul in care va fi sediu cu activitate si vor activa mai multe persoane in apartamentul respectiv, va trebui sa declarati numarul de persoane. In eventualitatea in care va fi doar sediu social fara activitate, cheltuielile de intretinere nu se vor modifica.
Costurile suplimentare se negociaza cu conducerea asociatiei si se inscriu intr-o conventie intre dv. ca persoana juridica (s.r.l.-ul) si asociatia de proprietari.

Daca asociatia de proprietari va semneaza acordul de infiintare a s.r.l.-ului in apartament fara a face aceasta conventie, nu aveti a plati costuri suplimentare in afara celor pentru care declarati numarul de persoane care vor lucra in apartament.

Daca este numai sediu social nu declarati alte persoane in plus fata de cele care locuiesc actualmente sau pe viitor si nu aveti nici obligatia de a face acea conventie.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartamentele in care au loc activitati comerciale caragiu caragiu Doresc sa aflu daca detinatorii apartamentelor aflate in cadrul asociatiei de proprietari in care se desfasoara activitati comerciale au fata de ... (vezi toată discuția)
Sediu social intr-o scara de apartamente. cum se calculeaza chelt de intret? lorelena1306 lorelena1306 Am rugamintea sa ma lamuriti intr-o problema: un apartament va fi inregistrat ca sediu social a unei firme. Ce acte trebuie depuse la Administratia imobilului ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli intretinere sediu social NID NID Buna ziua! Intentionez sa infiintez o firma SRL-D cu sediul social in apartamentul proprietate personala. In acelasi timp, un prieten are nevoie la randul ... (vezi toată discuția)