avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu contractul de curent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu contractul de curent

cand am ridicat casa,bransamentul electric,contor ,tabloul electric ,le am mutat la mine,dar nu am schimbat contractul atunci.casa e in aceeasi curte cu parintii mei,contractul a ramas pe tata care acum a murit.poate mama sa mi ia lumina acum,tinand cont ca vrea sa mi strice actele de donatie?
Cel mai recent răspuns: ContSters252627 , utilizator 09:23, 13 August 2013
Cum sa va ia lumina?
sa treca contractul de furnizare pe ea si sa ma debranseze pe mine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am in fata celor care vor sa ma lase fara curent electric VC-tin VC-tin Buna ziua, dupa 30 de ani de la decesul parintilor care s-au bransat la curent(220 kw) acum in calitate de mostenitor pe jumatate din casa parinteasca pe care ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie/folosinta ionutz_g ionutz_g Buna ziua, Am achizitionat un apartament intr-un imobil despre care stiam ca nu are bransamentul electric finalizat. In schimb, dezvoltatorul mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Este legal să fie scos contorul de energie electrică din curte pe stâlp, în lipsa moștenitorilor imobilului? Geo georgy Geo georgy Buna ziua! Sunt una din mostenitoarele unei case rămasă în urmă decesului tatalui.in urma cu vreo 2-3luni cei de la electrica au scos contorul de lumina ... (vezi toată discuția)