Buna ziua as dori sa va adresez o intrebare .sunt cercetat penal de aproximativ 3 ani si jumatate si nu stiu ce se intampla .Credeti ca e de bine sau de rau ?si can cat mai poate dura ?
Nu avem de unde sa stim.
Dati mai multe detalii despre fapta, daca aveti antecedente, cand s-a efectuat ultimul act de procedura, s-a inceput urmarirea penala impotriva dvs. etc.
De obicei la infractiunile din culpa dureaza si mai mult de 3 ani.
In functie de fapta savarsita dureaza si faza de cercetare sau de urmarire penala.
Daca sunteti liber nu prea e graba.
Depinde si ce interes justificati pentru a se urgenta...
Este o durata mare, poate ne comunicati mai exact despre ce este vorba, oricum aveti posibilitatea sa depuneti o cerere prin care sa solicitati sa vi se comunice stadiul dosarului sau de urgentare a solutionarii daca aveti acest interes avand in vedere tergiversarea cauzei.
sunt urmarit penal pentru trafic de persoane si inselaciune (eu am o societate de selectia si plasarea fortei de munca in strainatate ).La inceput ei au crezut ca toti muncitorii pe care ii trimit in strainatate ii trimit la negru dar pe parcurs sau convins de contrariu ,am fost si retinut o perioada de 30 de zile la inceput .In 3 ani si 6 luni am fost chemat la ei de 6 ori ultima data in luna noiembrie 2012.In tot acest timp nu am dat alte declaratii.Va multumesc