avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat timp poate dura cercetarea penala (rezonabil) ??
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat timp poate dura cercetarea penala (rezonabil) ??

Buna ziua as dori sa va adresez o intrebare .sunt cercetat penal de aproximativ 3 ani si jumatate si nu stiu ce se intampla .Credeti ca e de bine sau de rau ?si can cat mai poate dura ?

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:17, 23 August 2013
Acuzarea incearca sa mai adune probe.
Daca aveau probe suficiente si considerau ca nu risca sa fiti achitat va trimiteau in judecata.
Este posibil insa sa aiba si probe suficiente dar sa astepte.
Vorbiti cu avocatul deoarece tine de strategia apararii modul in care trebuie procedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal nerezolvat, vechi de 6 ani ContSters10241 ContSters10241 Buna Ziua Sunt disperata va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am depus un dosar penal pe numele unui tip,care m-a inselat cu osuma de ordinul miliardelor ... (vezi toată discuția)
Am depus plangere impotriva unui individ care m a inselat pe ... dranka123 dranka123 Am depus plangere impotriva unui individ care m a inselat pe olx pe fata, anuntul prezenta un anumit laptop, am primit in colet un laptop de 10 ori mai ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influența băuturilor alcoolice Horiaclujnapoca Horiaclujnapoca Buna seara. Acum un an, in 17 iulie 2017 am fost prins de poliția rutieră sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0.94 la mie in aerul ... (vezi toată discuția)