Lucrez la primarie , compartiment impozite si taxe, am trimis proces verbale amenzi agentului constatator care le-a intocmit in vederea inaintarii catre instanta de judecata pentru transformarea in ore munca in folosul comunitatii.Problema este ca nu stiu cand se da borderou de scadere , in momentul cand trimit politiei dosarul insotit de procesul verbal in original si primesc confirmarea sau cand primesc hotararea, deoarece la multe dosare inca nu am primit hotarare.
buna! borderoul de scadere se face in momentul primirii unei hotarari jud prin care contravenientul este obligat la munca in fol comunit., nu in momentul transmiterii dosarului la postul de politie din care face parte agentul constatator. si nu se transmite la politie p-v in original, ci o copie impreuna cucopii de pe restul docum care dovedesc ca a-ti intreprins masurile necesare incasarii debitului si in final ca l-ati declarat insovabil. aveti grija si la documente pentru scadere debit, faceti referat si p-v de scadere din evidenta.
Adresa primariei trebuie sa contina titlul executoriu,proces verbal de contraventie in original,somatia de plata,toate verificarile facute la celelalte institutii ale statului, insotita de copii pentru comunicare si de toate dovezile in sustinerea cererii......daca primaria numai detine procesul verbal ( titlul executoriu) , nu trebuie dat borderou scadere in momentul primirii confirmarii de la politie a primirii dosarului?
buna seara.
fie ca se trimite pv in copie sau original, cum pv de contrav este si titlu executoriu, atunci daca ziceti ca trimiteti dosarul la postul de politie, de fapt ce le tirmiteti daca nu aveti p-v de contrav (titlu exec)? daca e copie, copia trebuie facuta dupa ceva..nu? si carui post de politie trimiteti dosarul daca nu stiti cine a emis proc verbal? ca pe el scrie ce post de politie a dat amenda. seara buna!