avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere pentru virarea drepturilor banesti in alt cont ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere pentru virarea drepturilor banesti in alt cont bancar

Buna ziua!
Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare:
Daca un angajat trimite o cerere, respectiv o procura intocmita in fata notarului prin care solicita angajatorului ca drepturile banesti ale acestuia sa fie virate in contul bancar al mamei, angajatorul este obligat sa se conformeze cererii? Poate fi tras la raspundere angajatorul de catre autoritati?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Sziv , utilizator 16:13, 13 August 2013
Angajatorul, in baza acelei procuri - pana la revocarea acesteia - , este indreptatit sa vireze salariul in contul indicat in procura.
Va multumesc mult pentru raspunsul pompt!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primirea salariului pe card Elena_76 Elena_76 Buna seara. Va rog sa-mi dati si mie un sfat in legatura cu urmatoarea situatie: Am o prietena care este in concediu de maternitate. Avand in vedere faptul ... (vezi toată discuția)
Vanzare pamant cu procura Piticu_Slv Piticu_Slv Buna ziua.Ma numesc Silviu am 23 de ani si sunt din Pitesti.As avea si eu cateva intrebari daca nu deranjez.Acum vreo 11 ani,mama mea a vandut un pamant arabil ... (vezi toată discuția)
Testament octaviana_26 octaviana_26 Unchiul meu, a carui sotie este decedata, mi-a facut testament prin care\"toate bunurile mele mobile si imobile ce se vor gasi la data incetarii mele din ... (vezi toată discuția)