avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna - tatal impiedica intoarcerea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna - tatal impiedica intoarcerea copilului la domiciliul din sentinta

Am custodie comuna cu fostul sot,domiciliul copilului este stabilit la mine,acum cateva luni am fost de acord ca minorul sa stea o perioada la el,respectiv pana ia vacanta ,insa acum nu mai vrea sa imi dea copilul,cei de la politie mi-au spus ca trebuie sa obtin un ordin de executare,ce pot face?
Plangerea penala se poate depune la parchetul caruia i-ar reveni competenta sa judece cauza in fond sau direct la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de vizita alessmari alessmari am divortat de un an jumatate,iar copilul de 3 ani mi-a fost incredintat spre crestere si educare mie,iar fostul sot are dreptul la vizite lunare,iar in ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita prin ordonanta presedintiala LUBEN LUBEN Am obtinut dreptul de vizita printr-o ordonanta presedintiala si nu mi se respecta hotararea care mi s-a dat,ce pot face,unde ma pot adresa ? Pe ce perioada ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii judecatoresti cu privire la orele de vizita ion33 ion33 :( Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila cu privire la orele de vizita a unui minor de doi ani si jumatate. mama copilului (fosta sotie) ... (vezi toată discuția)