avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somer angajat pe perioada determinata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somer angajat pe perioada determinata

Buna ziua! Am beneficiat de somaj timp de 6 luni dupa care am fost angajat cu contract pe perioada determinata de 3 luni,pe 15 septembrie2013 contractul expira si as vrea sa stiu in ce conditii beneficiez din nou de somaj si daca dupa expirarea perioadei de proba se poate revenii la somaj doar din initiativa mea.Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: dobrasebastian , utilizator 13:03, 14 August 2013
Va multumesc pentru amabilitate si sa aveti o zi placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare somaj dupa angajare cu cim perioada nedeterminata si incetare in perioada de proba DoraVasile DoraVasile Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti ce as putea face si daca se mai poate face ceva in situatia mea, care se prezinta astfel: Am beneficiat de somaj o ... (vezi toată discuția)
Somaj Tamaska Tamaska Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Din data de 06.01.2012. pana-n 05.03.2013 cineva a fost angajat la S.C. X S.R.L. cu contract ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare somaj Aurelk Aurelk Un somer care se angajeaza la o societate pe perioada determinata de 3 luni dupa expirarea contractului mai poate beneficia de somaj? (vezi toată discuția)