avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Procura, acuzatie de evaziune mandatar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Procura, acuzatie de evaziune mandatar

ESte corect ca o persoana imputernicita prin procura de reprezentare sa fie acuzata de evaziune? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:50, 14 August 2013
Depinde...in ce consta invinuirea concreta...
Eu cunosc un caz in care o persoana cu procura a primit 10 ani de inchisoare...pentru inselaciune insa si nu pentru evaziune fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere fapta de inselaciune Mioara.S Mioara.S In cazul in care administratorul unei firme incearca sa ma invinuiasca pe nedrept de evaziune fiscala pe mine, in calitate de angajat, eu pot aduce in favoarea ... (vezi toată discuția)
Am facut o procura sorei mele pentru dezbatere succesorala prin ... Alina Avila Alina Avila Am facut o procura sorei mele pentru dezbatere succesorala prin care se mentioneaza acceptarea mostenirii ,iar aceasta a vandut imobilul cu acea procura si nu ... (vezi toată discuția)
Dosar penal inselaciune silviomarinescu1988 silviomarinescu1988 Sunt foarte nelamurit, eu ca persoana fizica am fost invinuit de evaziune fiscala si inseaciune. 2 firme au cumparat pe baza unui contract, factura, avans de ... (vezi toată discuția)