avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am facut o procura sorei mele pentru dezbatere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am facut o procura sorei mele pentru dezbatere succesorala prin ...

Am facut o procura sorei mele pentru dezbatere succesorala prin care se mentioneaza acceptarea mostenirii ,iar aceasta a vandut imobilul cu acea procura si nu am primit nici un ban Cum pot demonstra in instanta ca nu am primit bani pt partea mea din imobil ? Notarul este obligat sa imi elibereze o copie dupa contractul de vanzare ? Pot intenta proces penal pt inselaciune ? Mentionez ca imobilul s-a vandut acum 3 ani Este tarziu pentru a intenta actiune?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:12, 9 Februarie 2022
Înșelăciunea consta în prezentarea ca adevărate a unor fapte false.
Ceea ce nu e cazul aici.
Da, puteți obține de la notar o copie după contractul de vânzare, deși nu știu în ce măsură va ajuta.
Depinde și ce scrie în procura cu privire la prețul vânzării.
Nu este specificat deloc in procura vanzarea si pretul imobilului ,fiind doar pt a ma reprezenta la succesiune
Notarul nu a facut o ilegalitate prin acceptarea procurii care nu avea legatura cu nici o vanzare? Stiam ca pentru vanzare iti trebuie o procura speciala care este specificat in mod expres vanzarea cat si pretul
Daca a vandut imobilul fara stirea mea ,fara nici o semnătură ,e clara intenția de înșelăciune Stand in orase diferite ,am aflat foarte tarziu de vanzarea imobilului ,iar de la notar nu am primit nici o instintare
Pe copia de la contractul de vanzare cumparare nu se specifica cine a semnat in locul meu ? Procura nu ar trebui atasata la contract?

Alte discuții în legătură

Anulare contract pe motivul erorii obstacol marius2474 marius2474 In vara anului 2008 am negociat cu parintii prietenei mele constructia unei case care era deja inceputa. Acestia spuneau ca aceasta casa este pt prietena mea ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare erhabe erhabe Buna ziua! In urma cu vreo 15 ani mama i-a facut contract de vanzare unuia dintre fratii mei pentru un apartament cu 3 camere. Din discutiile avute cu mama ... (vezi toată discuția)