Am facut o procura sorei mele pentru dezbatere succesorala prin care se mentioneaza acceptarea mostenirii ,iar aceasta a vandut imobilul cu acea procura si nu am primit nici un ban Cum pot demonstra in instanta ca nu am primit bani pt partea mea din imobil ? Notarul este obligat sa imi elibereze o copie dupa contractul de vanzare ? Pot intenta proces penal pt inselaciune ? Mentionez ca imobilul s-a vandut acum 3 ani Este tarziu pentru a intenta actiune?
Alina Avila a scris:
Cum pot demonstra in instanta ca nu am primit bani pt partea mea din imobil ? Notarul este obligat sa imi elibereze o copie dupa contractul de vanzare ? Pot intenta proces penal pt inselaciune ? Mentionez ca imobilul s-a vandut acum 3 ani Este tarziu pentru a intenta actiune?
De fapt, sora ar trebui sa dovedeasca plata. Cea ce nu va putea.
Presupun ca nu s-a vandut cu o suma foarte mica, astfel incat sa se incadreze la plata cash. Pentru vanzare trebuia sa-i indicati un numar de cont unde sa vireze suma.
Da, notarul trebuie sa va dea o copie la cerere.
DlGoe
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Incepeti cu inceputul: certificatul de mostenitor! Acolo se vede daca ati mostenit ceva. Poate ca sora, vazand ca evitati bataile de cap, s-a gandit sa va scape de ,,probleme". Consultati un avocat!