avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am facut o procura sorei mele pentru dezbatere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am facut o procura sorei mele pentru dezbatere succesorala prin ...

Am facut o procura sorei mele pentru dezbatere succesorala prin care se mentioneaza acceptarea mostenirii ,iar aceasta a vandut imobilul cu acea procura si nu am primit nici un ban Cum pot demonstra in instanta ca nu am primit bani pt partea mea din imobil ? Notarul este obligat sa imi elibereze o copie dupa contractul de vanzare ? Pot intenta proces penal pt inselaciune ? Mentionez ca imobilul s-a vandut acum 3 ani Este tarziu pentru a intenta actiune?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:12, 9 Februarie 2022

Alina Avila a scris:
Cum pot demonstra in instanta ca nu am primit bani pt partea mea din imobil ? Notarul este obligat sa imi elibereze o copie dupa contractul de vanzare ? Pot intenta proces penal pt inselaciune ? Mentionez ca imobilul s-a vandut acum 3 ani Este tarziu pentru a intenta actiune?

De fapt, sora ar trebui sa dovedeasca plata. Cea ce nu va putea.
Presupun ca nu s-a vandut cu o suma foarte mica, astfel incat sa se incadreze la plata cash. Pentru vanzare trebuia sa-i indicati un numar de cont unde sa vireze suma.
Da, notarul trebuie sa va dea o copie la cerere.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incepeti cu inceputul: certificatul de mostenitor! Acolo se vede daca ati mostenit ceva. Poate ca sora, vazand ca evitati bataile de cap, s-a gandit sa va scape de ,,probleme". Consultati un avocat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract pe motivul erorii obstacol marius2474 marius2474 In vara anului 2008 am negociat cu parintii prietenei mele constructia unei case care era deja inceputa. Acestia spuneau ca aceasta casa este pt prietena mea ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare erhabe erhabe Buna ziua! In urma cu vreo 15 ani mama i-a facut contract de vanzare unuia dintre fratii mei pentru un apartament cu 3 camere. Din discutiile avute cu mama ... (vezi toată discuția)