avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Titlu de proprietate

ce este de facut cand pe o suprafata de 2,5 ha de padure au fost eliberate 2 titluri de proprietate. Care este cel valabil: primul sau al doilea?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 21:03, 14 August 2013
Valabil este cel care s-a eliberat pe baza unor acte legale, indiferent de data.Proprietarul titlului legal, are posibilitatea sa atace (la emitent) titlul fals.Nu pot fi legal emise amandoua.
Promblema se clarifica la intabulare.
Ultima modificare: Miercuri, 14 August 2013
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire+succesiune irimescu_mioara irimescu_mioara bunicul meu a avut 6 ha pamant din care la colectivizare a trecut 3,50ha pe rol tatalui meu. dupa revolutie cand s-au facut titlurile de proprietate tatal meu ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila legea 247- amplasament ocupat bukinst bukinst In urma unui proces finalizat la Legea 247 printr-o sentinta irevocabila mi s-a stabilit dreptul de a mi se reconstitui o suprafata de 10 ha teren arabil. Dupa ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea verificarii situatiei in care sunt mai multi proprietari pe acelasi teren morariumihaela morariumihaela Sunt proprietara unui teren, in baza unui titlu de proprietate eliberat conform legii 18/1990 a fondului funciar. Detin si posesia acestui teren inca din ... (vezi toată discuția)