avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doresc sa angajez persoana care are somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doresc sa angajez persoana care are somaj

Buna seara,
Societatea are sediul in Timisoara, cu punct de lucru in tara. Persoana pe care doresc sa o iau din somaj (are peste 45 de ani si este in somaj).
Am trimis oferta locuri vacante de munca cu care sa se prezinte la AJOFM Victoria (BV)
Cu oferta in dublu ex. se prezinta la inspectorul de la AJOFM.
In baza ofertei va primi o repartitie, decizia de incetare somaj, instiintare, o adeverinta privind perioada de somaj, buletinul de somer, cartea de munca incheiata.
In baza instiintarii inchei CIM cu data de 02.09.2013 (asa as vrea)

Pentru conventie sunt necesare toate aceste doc. si:
- copii acte salariat (tot ce are in ceea ce priveste angajarea);
- copii acte SRL (CUI+ CI ADMIN.);
- adeverinta vechime in campul muncii salariat;

- dovada de la medicul de medicina a muncii trebuie prezentata la AJOFM?!
-rugamintea mea este sa imi spuneti daca lipseste ceva...si mai mult decat atat, intreb daca AJOFM poate sa imi elibereze aceste acte in timp util....
- conventia o pot incheia cu AJOFM Timis?!

multumesc

Ultima modificare: Joi, 15 August 2013
Herra_, utilizator
Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 11:59, 15 August 2013
cel mai bine este sa mergeti la ei si sa vedeti ce acte va trebuiesc in vederea angajarii.
Le gasiti aici actele necesare
[ link extern ]

sau

[ link extern ]
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demers de angajare anachriss anachriss va rog sa ma informati in ce priveste pasii de angajare. Sunt absolventa de facultate si figurez in evidenta de la somaj. Am inteles ca mai intai, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj rodik29 rodik29 Am avut un contract de munca pe perioada determinata ,iar angajatorul nu mi-a mai prelungit contractul. Pot beneficia de somaj in conditiile in care am 30 de ... (vezi toată discuția)
Formalitati de efectuat la ajofm in mometul unei noi angajari OanaLH OanaLH In momentul in care vreau sa angajez un om in firma, cei de la AJOF cer sa depui la ei anexa1 - privind situatia locurilor vacante! Firma a gasit pe cont ... (vezi toată discuția)