avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plecare de acasa minora 16 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plecare de acasa minora 16 ani

Prietena mea urmeaza sa faca aacum la sfarsitul lui August 16 ani. Eu am 20. In ultima perioada a avut multe certuri cu bunica ei, in grija careia a ramas deoarece mama ei este plecata in Spania. Ieri, bunica ei a ridicat bata de baseball si a incercat s-o loveasca. Abia a putut respira si nu a dormit de loc de frica. Si bineinteles mama ei nu a ascultat ce are de spus si s-a aliat bunicii, urmand sa vina prin Septembrie/Octombrie acasa.
Intrebarea mea este urmatoarea: Exista vreo metoda legala, prin care am putea face ceva ca ea sa vina sa locuiasca cu mine fara acordul lor?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:48, 16 August 2013
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 16 ani si vreau sa ma mut Ilynna Ilynna Sunt sigura ca a-ti mai auzit o gramada de subiecte pe tema \'\'Vreau sa ma mut\'\', si cu siguranta de la fete de 16 ani care vor sa se mute cu iubitul, la ... (vezi toată discuția)
Asistenta si protectia copilului, custodia copiilor minori grg_zzz grg_zzz Buna ziua! O minora de 16 ani are nevoie de un sfat si bineinteles de ajutor.Parintii ei au divortat de curand(in septembrie,cred ca s-a pronuntat divortul)si ... (vezi toată discuția)
Buna,ma numesc ana și am 16 ani,fac 17 in luna aprilie! scriu ... Ana.maria23 Ana.maria23 Buna,ma numesc Ana și am 16 ani,fac 17 in luna Aprilie! Scriu aici pentru a ma informa! Acum ceva vreme am cunoscut un băiat(prin intermediul unei prietene ... (vezi toată discuția)