avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune sau afacere esuata?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune sau afacere esuata?

am inselat persoane promitand locuri de munca in strainatate,cateva dintre ele au depus plangere la politie.Ce se poate intampla daca restitui sumele inainte sa primesc citatia?
deci cand ma prezint la audiere pot sa zic ca am incercat sa rezolv loc de munca in strainatate iar nu am reusit,ca au amanat plecarea din cauza vremii iar eu am restituit suma (inainte ca sa aflu ca am fost denuntat la politie)....mentin ca am cazier,am fost condamnat pt inselaciune
Daca plangerea a fost depusa si inregistrata nu are relevanta sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune cand inapoiati dvs banii.
pai...am patit odata ca am fost chemat la audieri si am aratat dovada ca am inapoiat banii si politistul a zis ca nu considera fapta penala si am primit NUP
Asa s-a apreciat atunci, ati avut noroc, nu stiu daca norocul o sa va mai surada mult timp avand in vedere perseverenta dvs in activitatea infractionala , nu este treaba mea dar poate ar fi cazul sa va cautati un loc de munca si sa va castigati existenta in mod corect si cinstit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea plangerii la politie doriana_miha doriana_miha buna ziua,daca mi-a facut o persoana plangere la politie precum ca i-am trimis un colet si nu obtinea ceea ce trebuia,iar eu i-am restitui bani si am ajuns la ... (vezi toată discuția)
Vanzare olx paquly paquly Salutare! M-am decis sa imi vand o piesa de la calculator dupa ce am inlocuit-o cu una mai performanta ('piesa' era un procesor Intel i3 de generatia a3a ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu Mihaiionut6652 Mihaiionut6652 buna ziua, sunt inculpat intr un dosar penal pt inselaciune.. dosarul inca se afla in sectia de politie nu a ajuns pe masa judecatorilor... problema e in felul ... (vezi toată discuția)