avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetarea CIM cu acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetarea CIM cu acordul partilor

Buna ziua.
Am si eu o intrabare: cum se face plata salariului la incetarea CIM cu acordul partilor? Am discutat cu angajatorul meu si i-am spus ca nu doresc sa mai lucrez la ei, a fost idea lui aceasta varianta,cu toate ca eu ii oferisem varianta preavizului,pe care a refuzat-o. Am facut o cerere pentru incetarea CIM incepand cu ziua urmatoare si mi-a spus ca nu este necesar sa mai vin la servici. A trecut deja o saptamana, actele de lichidare inca nu au ajuns la birou,sediul firmei fiind in alt oras. Cat despre salariu,mi-au spus ca mi se vor vira banii in cont,avand card, pe 15 si pe 30,in loc sa mi se vireze tot odata. La incetarea CIM cu acordul partilor stiam ca plata salariului se face integral,nu esalonat.

Sunt destul de nedumerita, nici ei nu au stiut sa imi explice care este modalitatea de plata,dau din colt in colt si inventeaza scuze cu privire la lichidare. Lasand la o parte ca inca nu am primit banii,si trebuiau deja virati.

Poate reusiti sa ma lamuriti dvs.
Va multumesc!

O zi de Sf. Maria minunata!
Cel mai recent răspuns: deliandiana , utilizator 12:36, 15 August 2013
Plata salariului se va face in comformitate cu CIM, sau Regulamentul intern, sau CCM aplicabil.Nu exista o regula deosebita pentru incetarea activitatii cu acordul partilor.
Am inteles,multumesc pentru raspuns!
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retineri din salariu,avans salarii neplatite larisapopa larisapopa Buna ziua, in urma cu cateva luni,o persoana a primit de la angajatorul sau,prin ordin de plata,contravaloarea a cateva salarii in avans,dupa care,in ... (vezi toată discuția)
Lichidare si plata concediului bogdan64 bogdan64 Bună ziua! Am lucrat la o firmă unde mi am încetat contractul individual de munca in luna februarie pe data de 22 cu acordul părților,unde mi s -a spus ... (vezi toată discuția)
Amanare virare salarii compensatorii khelanos khelanos Salut, Pe data de 18.02.2009 mi s-a facut propunerea de a-mi da demisia cu acordarea a doua salarii compensatorii.Am scris cererea e demisie dupa cum ... (vezi toată discuția)