avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Despagubire pentru produse alimentare stricate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Despagubire pentru produse alimentare stricate

Bună ziua. Am cumpărat un pește proaspăt dintr-un hipermarket și când să-l prepar am constatat că era stricat. Am mers cu el înapoi și le-am prezentat produsul, înapoindu-mi banii pentru el. Am depus și o sesizare pentru ce s-a întâmplat, dorind să știu cum pot fi despăgubit pentru timpul pierdut, cheltuielile de transport, frustrarea pentru că n-am mai putut să mănânc produsul pentru care eu plătisem banii și pentru care îmi făcusem planuri. Nu mai am produsul în cauză deoarece el a fost restituit, dar faptul că mi s-a primit plângerea și mi s-au restituit banii reprezintă dovada mea. Ați putea, vă rog, să-mi spune-ți care sunt variantele pe care le-aș putea alege?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:20, 16 August 2013
Puteti fi eventual despăgubit pentru timpul pierdut, cheltuielile de transport, frustrarea pentru că n-am mai putut să mănânc produsul pentru care eu plătisem banii ,numai in baza hotararii instantei de judecata pronuntata la plangerea dvs impotriva unitatii comerciale


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am comandat online si am primit un alt produs cu urme de uzura. Alex0087 Alex0087 Am primit altceva decat ceea ce am comandat online un produs cu urme de uzura ...am contactat vanzatorul si mi a spus ca nu mai are acel produs la care facusem ... (vezi toată discuția)
Date personale date pârâtului slymaximus slymaximus La inceputul lunii facusem o sesizare la ANPC din cauza unei probleme dintr-un hipermarket. Desi s-a confirmat problema inca de la vizita inspectorului in ... (vezi toată discuția)
Produs defect inlocuit cu alt produs similar ElenaCristinaStoica ElenaCristinaStoica Buna seara, Am achiztionat o perie de par in urma cu 1 an si jumatate care mi s-a defectat si ulterior m-am prezentat la magazinul furnizor cu produsul in ... (vezi toată discuția)