avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scãdere de la plata impozitului sau nu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scãdere de la plata impozitului sau nu

Știți cumva dacă pentru schimbarea țevilor din subsolul blocului se poate scădea de la plata impozitului cum era cu izolația acoperișului.Dacă da cof cărei legi, ordonanțe etc.
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 22:03, 16 August 2013
Normele in vigoare nu prevad aceasta facilitate
Daca sunteti asoc de proprietari si obtineti bani din activitati economice (chirii,...) si repartizati acesti bani proprietarilor atunci trebuie platit un impozit de 16 %. Daca acesti bani se folosesc la inlocuirea tevilor nu se mai plateste impozit.
Daca va referiti la impozitul pe apartament pe care fiecare proprietar il plateste anual, raspunsul este:
- nu, nu vi se scade nicio letcaie din ce aveti sa dati ca impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructia ilegala si nepasarea sau indolenta autoritatilor locale dorel_santi dorel_santi acuma 2 ani de zile, 2 vecini insistau sa inlocuim tevile de la subsol, ca sunt uzate si vechi, ideea a fost alta din partea celor 2 vecini, si anume sa-si ... (vezi toată discuția)
Repartitoare caldura RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Am repartitoare si sunt bagata la plata si pt. tevile care trec prin ap. Daca imbrac tevile in material izolant mi se scade caldura care este calculata pt. ... (vezi toată discuția)
Plata servicii de caldura apartament debransat catalinita catalinita Buna ziua, Anul trecut m-am debransat de la caldura, am montat centrala si totusi, aparent inca mai platesc caldura celor doua coloane care imi traverseaza ... (vezi toată discuția)