avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sora soacrei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sora soacrei

Imi cer scuze pt titlu dar poate asa va amintiti de mine si-mi da-ti si mie un sfat.Revin cu intrebarea referitor la cum putem scapa de sora soacrei ,si anume cum putem scapa de ea legal.Soacramea plateste si intretine casa parinteasca de vreo24-25 de ani . Nu s-a facut succesiune nu s-a ridicat titlul de proprietate s.a.m.d.
Va rog sa ne prezentati mai multe detalii. Poate ati expus problema la o data anterioara vizionarii mele dar eu nu am vazut-o.
sora soacrei locuieste in casa parinteasca? doriti sa o evacuati?mai multe detalii..
Ar trebui mai multe detalii, ca noi ceilalti nu am vazut despre ce este vb. Si cum adica vreti sa scapati de ea.....
Dupa cate inteleg trebuie sa dezbateti o mostenire. Adica sa face un partaj judiciar.
Reveniti cu amanunte.
Sora soacrei nu mai locuieste de peste 25 ani in casa parinteasca fiind casatorita in Bucuresti.
As dori o modalitate simpla dar eficienta. Sora soacrei nu mai locuieste de peste 25 de ani in casa parinteasca fiind casatorita in Bucuresti .Ea nu mai are nici o tangenta cu acel loc de atunci din orice punct de vedere ,si mai ales financiar.Soacra mea a intretinut casa si curtea si a platit impozitele .Nu s-a ridicat titlul de propritate.

Alte discuții în legătură

Titlu de priprietate florin_69_pol florin_69_pol Buna seara.Soacra mea plateste impozitul la casa parinteasca de aproximativ 23-24ani.Nu aridicat titlul de propritate pana in prezent.Ce sanse are sa ramana ... (vezi toată discuția)
Are dreptul la partaj succesoral? danut74 danut74 vreau sa stiu daca sora vitrega a sotului meu are dreptul la partaj succesoral...situatia este urmatoarea:socrul meu cand sa casatorit a luato pe soacramea ... (vezi toată discuția)
Pentru o mostenire t0mmy t0mmy soacra mea s-a recasatorit a2a oara.are din prima casatorie 2 baieti si din a 2 casatorie o fata,nevastamea.socrul meu mai are si el din prima casatorie 2 ... (vezi toată discuția)