Imi cer scuze pt titlu dar poate asa va amintiti de mine si-mi da-ti si mie un sfat.Revin cu intrebarea referitor la cum putem scapa de sora soacrei ,si anume cum putem scapa de ea legal.Soacramea plateste si intretine casa parinteasca de vreo24-25 de ani . Nu s-a facut succesiune nu s-a ridicat titlul de proprietate s.a.m.d.
Ar trebui mai multe detalii, ca noi ceilalti nu am vazut despre ce este vb. Si cum adica vreti sa scapati de ea.....
Dupa cate inteleg trebuie sa dezbateti o mostenire. Adica sa face un partaj judiciar.
Reveniti cu amanunte.
As dori o modalitate simpla dar eficienta. Sora soacrei nu mai locuieste de peste 25 de ani in casa parinteasca fiind casatorita in Bucuresti .Ea nu mai are nici o tangenta cu acel loc de atunci din orice punct de vedere ,si mai ales financiar.Soacra mea a intretinut casa si curtea si a platit impozitele .Nu s-a ridicat titlul de propritate.
Pentru o mostenire
t0mmy
soacra mea s-a recasatorit a2a oara.are din prima casatorie 2 baieti si din a 2 casatorie o fata,nevastamea.socrul meu mai are si el din prima casatorie 2 ... (vezi toată discuția)